Online és személyes coaching. Elakadások oldása, konfliktuskezelés támogatása, proaktív megoldáskeresés.

Coaching


Életvezetési és üzleti coaching

Klienseimmel coaching módszerrel dolgozom. A coaching egy személyes segítő, fejlesztő tevékenység, sokban hasonlít a sportedző munkájához, innen is származik az elnevezés. Mind az edző, mind a coach alapvetően a személyes képességeket, meglévő erősségeket azonosítja és fejleszti, segítve ezzel a továbblendülést és az elakadások, problémák megoldását.

A coaching nem terápia, bár az ülések során alkalmazott módszerek pszichológiai alapokon nyugszanak. A coaching célja nem a lelki betegségek és magatartászavarok gyógyítása, hanem az egészséges, de bizonyos nehézségekkel, problémákkal küzdő, vagy az önmagukat bizonyos területeken fejleszteni kívánó e, támogatása.

Coaching területei:


Teamcoaching

Az egyéni coaching esetén a coach segít a problémák megfogalmazásában, az elérendő célok kitűzésében és azok elérésében. Teamcoaching esetén a coach teremti meg a kereteket ahhoz, hogy a csoport minden tagja kivehesse a részét a célirányos beszélgetésből. Célirányos kérdésekkel segíti a résztvevőket a gondolataik megfogalmazásában. Eközben folyamatosan figyeli a csapattagok interakcióit. Támogatja őket abban, hogy más színben lássák a dolgokat. Konkrét célokat és javaslatokat fogalmaz meg a csoporttal együtt, és javaslatokat gyűjt a konkrét változások, intézkedések megfogalmazásához. Nem befolyásolja a résztvevőket és nem ragadja magához a vezetést.

Online coaching

Az online kapcsolattartás lehetőséget nyújt arra, hogy az otthonából, videóhívás segítségével beszélgethessünk. Az online coaching a számítógép vagy mobiltelefon képernyőjén keresztül, de a személyes találkozó bensőséges hangulatát megőrizve, a megszokott rendben zajlik. Az online coaching segítségével időt és energiát takaríthat meg, az utazás megspórolásával.
Az online coaching előnye, hogy a szolgáltatást akkor is igénybe tudja venni, ha a lakhelye távolabbi vagy ha az időbeosztása sűrűbb.

Ha úgy érzi, elakadt, és a továbblépéshez szakszerű segítséget szeretne kérni, forduljon hozzám bizalommal.

Bejelentkezés:

Kálmán Judit, pszichológus Személyes és online coaching:
Cím: Budapest, Xl. kerület, Gazdagrét, Frankhegy utca 9.

Coaching, időpont egyeztetés