Kismama tanácsadás: Pszichológiai segítségnyújtás kismamáknak. Életvezetési tanácsadás, coaching, relaxáció és meditáció tréning személyesen és online formában.

A tanácsadás területei

A várandósság és a kisbaba megszületése változást hoz a kismama, és környezete életében. A család korábbi viszonyrendszere átalakul, a résztvevőkre új feladatok és szerepek várnak. A kismama számára eleinte a saját lelki folyamatainak megértése, és az új élethelyzet átlátása, később a visszatérés a munka világába jelenti a legnagyobb kihívást.
A pszichológiai tanácsadás az alábbi területeken nyújt segítséget:

  • Párkapcsolati problémák megoldása
  • Életszerepek közötti egyensúly megtalálása
  • Önértékelés és társas kapcsolatok javítása
  • Az öröm gyakoribb és jobb megélésének elősegítése
  • Visszatérés a munka világába
  • Munka és magánélet egyensúlyának megtalálása

Online kismama tanácsadás:

A személyes kapcsolattartás mellet lehetőség van online tanácsadásra is, így a kismamák közvetlenül az otthonukból be tudnak kapcsolódni a beszélgetésbe vagy tréningbe. Videó hívás segítségével tartjuk a kapcsolatot, a mobiltelefon vagy számítógép képernyőjén keresztül. A hívás kezdeményezéséhez vagy fogadásához a megbízható internet kapcsolat szükséges. A beszélgetések Skype, Zoom vagy Messenger alkalmazáson keresztül zajlanak, de a kismamák igényének megfelelően lehetőség van egyéb videó kommunikációs alkalmazás használatára is.

Az online tanácsadás előnye, hogy a személyes találkozó bensőséges hangulatát megőrizve, időt és energiát takaríthat meg az utazás megspórolásával.

Kálmán Judit, pszichológus magánrendelése,

Cím: Budapest, Xl. kerület, Gazdagrét, Frankhegy utca 9.

Kismama tanácsadás