Pszichológus, XI. kerület. Személyes és online pszichológiai tanácsadás Budapesten. Önismereti és autogén tréning felnőttek és kamasz fiatalok számára. Meditáció tréning, pszichoszomatikus tünetek kezelése.

Pszichológus rendelés, Budapest, XI. kerület

Miben segít a pszichológus?

Általában akkor fordulunk szakemberhez, ha az életünk bármely területén olyan problémával szembesülünk, melynek önálló megoldásához az adott helyzetben nem rendelkezünk elegendő tudással vagy tapasztalattal.

Egy tanácsadó vagy coach sokat segíthet a hatékony megküzdésben. Ha halogatjuk a segítségkérést, illetve, ha többször elkövetjük ugyanazokat a tévedéseket, vagy nem a megfelelő lépésekre szánjuk el magunkat, értékes időt, és lelki energiát veszíthetünk az egy helyben topogással. A változtatás szükségességét mindenki a saját bőrén érzi, de sokszor a külső szemlélők, mint például a közeli barátok, ismerősök, rokonok is javasolni szokták a pszichológus megkeresését.

Hogyan zajlik a pszichológus konzultáció

Az első beszélgetés alkalmával a pszichológus röviden bemutatkozik, és kliensét is erre kéri. Ebben a helyzetben, és természeten a későbbiek folyamán is, mindenki annyit mesél el magáról, amennyit jónak lát. 
Az első alkalom a kölcsönös megismerkedést szolgálja, illetve ez a bizalom építés kezdete. A kliens ekkor mondja el, hogy mik azok a problémák vagy nehézségek, amelyek megoldásában segítséget szeretne kapni, a pszichológus pedig tömören ismerteti az általa alkalmazott módszereket és technikákat.

Az egymással megosztott információk alapján mindkét fél szabadon eldöntheti, szeretné-e megkezdeni a közös munkát.
A sikeres tanácsadáshoz elengedhetetlenül szükséges a pszichológus kompetenciája illetve a kliens bizalma.

A pszichológus rendelés időtartama

Egyéni tanácsadás esetén a beszélgetések 50 percesek. Az egyéni konzultáció során általában 1, 3, 5 vagy 10 alkalommal találkozunk, többnyire heti egyszer.  A beszélgetések természetesen a probléma jellegétől függően történhetnek gyakrabban vagy ritkábban is. A családi, vagy párkapcsolati coaching időtartama 3- 5 alkalom, és általában kéthetente találkozunk.

ÁRAK:

Pszichológiai tanácsadás

16 000 Ft / 50 perc

Bejelentkezés

Kálmán Judit, tanácsadó pszichológus – személyes és online pszichológiai tanácsadás, autogén tréning, coaching

Cím: Budapest, Gazdagrét, Frankhegy utca 9.

Kálmán Judit, pszichológus, XI. kerület